dijous, 15 de novembre del 2012

Ajudem a Ian! Taps a canvi de somriures!

Ian pateix Neuroblastoma, una forma de càncer infantil que es forma en el teixit nerviós. Es diagnostica majoritàriament, en el primer any de vida.

Són tumors agressius amb una alta mortalitat i gran afectació de l'estat general del lactant. Quant la afecció es localitza, en la majoria dels casos és curable. No obstant això, la supervivència a llarg termini per als nens amb malaltia avançada i majors de 18 mesos d'edat és pobra malgrat les múltiples teràpies que es realitzen.

Ens toca de prop el cas d'Ian, un nen de Sant Sadurní, que pateix aquesta greu afecció. Ian necessita viatjar a Estats Units com mínim 6 vegades per poder tractar la seva malaltia. Aquests viatges són molt costosos per a la família que no es pot permetre el pagament dels vols, per tant el que la família d'Ian fa és recaptar taps i vendre'ls a una empresa que els dóna 300 € per cada 1000 kg de plàstic dur.Todos podem ajudar d'una manera molt senzilla, només cal donar-li a "m'agrada" i compartir la seva pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/AyudaAIan), com recol · lectar taps. Amb aquestes simples accions, podem ajudar molt. El nostre centre, l'Acadèmia Núria i molts més, s'han solidaritzat amb aquest assumpte. Ajuda-li tu també!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada